Mermaid

Mermaid

Het is niet langer een sprookje, je droom om een zeemeermin te worden is binnen handbereik! Zeemeermin zijn is een geweldige manier om fit te blijven en zwemmend met een staart te genieten van de vrijheid onder water. In het SSI Mermaid-programma leer je alles wat je nodig hebt om comfortabel te zwemmen in besloten wateren met zeemeerminuitrusting. Het is een avontuur waar het hele gezin van kan genieten en omdat het wordt uitgevoerd in een zwembad/ geconditioneerd water kun je, waar je ook woont, een SSI Mermaid worden.

try_mermaid

Heb je er altijd al van gedroomd om een zeemeermin te worden? Doe mee met het SSI Try Mermaid-programma en laat jouw dromen uitkomen! Je voltooit een zeemeerminervaring met een SSI-professional in een zwembad / beschut water en leert vaardigheden op instapniveau, waaronder zwemmen met een zeemeermin-monovin. Verdien het SSI Try Mermaid erkenningsniveau. Het is het perfecte programma om te doen voordat je deelneemt aan onze SSI Mermaid-cursus.

Dit programma is de beste manier om jouw carrière als zeemeermin of -man te starten. Gepersonaliseerde training gecombineerd met in-water oefensessies zullen jou de skills en ervaring bijbrengen dewelke je nodig hebt om je volledig comfortabel te voelen onder water. Bij afronding verdien je het SSI Mermaid brevet.

Mermaid
Mail ons voor meer info